Două camere Valea Ialomiţei direct proprietar

Preţ apartament două camere Drumul Taberei vândut direct de proprietar. Blocul este construit după cutremurul din 1977 şi are o structură super rezistentă: construit total din beton şi doar pereţii despărţitori sunt din BCA. Dar chiar şi pentru pereţii despărţitori există grinzi super rezistente. Baia are fereastra la fel şi cămara.

Vânzare 2 camere Valea Ialomiţei

Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, liftul funcţionează impecabil. Vecinii sunt civilizaţi şi apartamentul este situat cu ieşire spre o zonă absolut liniştită cu verdeaţă şi mulţi copaci. Balconul este închis cu termopan.

Blocul se află pe lista blocurilor din sectorul 6 care vor fi reabilitate de Primăria Capitalei. Cel mai probabil, ca de obicei, înainte de alegeri vor fi deschise toate santierele de reabilitare pentru blocurile de pe lista aprobata.

Apartament metrou Valea Ialomiţei

Apartamentul este situat foarte aproape de două dintre staţiile de metrou Valea Ialomiţei. Foarte apropiere se află şi Hipermarketul Kaufland. La distanţă mică se află şi Piaţa Valea Ialomiţei şi foarte multe magazine (Mega Image, Lidl etc.). Zona este foarte liniştită. Dimineaţa se aud guguştiucii şi păsările.

Vânzare două camere Valea Ialomiţei Drumul Taberei cu parcare şi acces metrou.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*