Foto Dormitor

Foto prezentare dormitor apartament Drumul Taberei. Un Dormitor cochet cu un pat matrimonial de 200 cm pe 180 cm, un pat maxim. Dormitorul are pereţii exteriori izolaţi pe interior pe pereţii exteriori. Caloriferul este unul dublu: din fontă, cu randament maxim.

Îmbunătăţiri existente:

Apartamentul de două camere situat pe Aleea Dealul Măcinului (Valea Ialomiţei) are o serie de îmbunătăţiri care contribuie semnificativ la confort:
– Boilere (acumulare) baie şi bucătărie aproape noi. Se poate selecta din robineţi folosirea boilerelor (80l baie, 15l bucătărie) sau “apa caldă” contorizată cu ceasuri de la RADET.
– Calorifer dublat, din fontă, în dormitor (practic două calorifere vechi curăţate şi upgradate puse în serie) cu un randament dublu de încălzire.
– Calorifer dublat (practic două calorifere) în sufragerie, calorifere noi radiante cu eficienţă dublă.
– Aer condiţionat aproape nou Haier.
– Alarmă apartament (senzor contact la uşa metalică de intrare + senzor PIR).
– Uscător de rufe Wirpool integrat smart şi eficient în cămară, susţinând şi fiind complementar cu balconul închis cu termopan: rufele se usucă în interior, inside, cu această minunată maşină automată, programabilă, de uscare a rufelor.
– Dormitorul este izolat pe interior 3 cm pe pereţii exteriori.
– Ţevi apă baie şi bucătărie: înlocuite total, PPR sau cupru.
– Prevăzut anvelopare, buget aprobat.
Bineînţeles: internet şi televiziune prin cablu. Cablare internă cu cabluri mascate în plinte (living, dormitor, bucătărie – cabluri trase). Posibilităţi “la uşă”, pe palier: UPC, Telekom şi RDS-RCS.